Οι σαλάτες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στη διατροφή μας.
Το λάχανο είναι ένα από τα φυλλώδη λαχανικά που χρησιμοποιούμε πολύ στις σαλάτες μας. Το συνδυάζουμε με καρότο και διάφορα dressing για να φτιάξουμε την τέλεια coleslaw σαλάτα. Ωστόσο, το να κόψουμε τέλεια το λάχανo μπορεί να γίνει απαιτητικό καθώς το σχήμα και το μέγεθός σου (μοιάζει με μπάλα), δυσκολεύει την κατάσταση.
Το λάχανο τρώγεται ωμό (σε σαλάτες), μαγειρεμένο με ρύζι (λαχανόρυζο), με κιμά (λαχανοντολμάδες), βραστό (με λεμόνι ή γιαχνί) και τουρσί. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, γι' αυτό και το καταναλώνουμε τακτικά και με διάφορους τρόπους. Αναζητώντας τη σωστή μέθοδο για να κόψουμε το λάχανο, ανακαλύψαμε στο acouplecooks.com, τον τρόπο ενός ζευγαριού να κόψει το λάχανο χωρίς να γλιστράει το μαχαίρι ή να καταλήγει με μακριά και άνισα κομμένα κομμάτια.
Δείτε τον τρόπο για να κόψετε τέλεια το λάχανο στο Bovary.gr