O επαγγελματικός τρόπος να ψιλοκόψεις το κρεμμύδι -Στο τσακ μπαμ, δεν κόβεσαι, δεν κλαις - iefimerida.gr

O επαγγελματικός τρόπος να ψιλοκόψεις το κρεμμύδι -Στο τσακ μπαμ, δεν κόβεσαι, δεν κλαις

Ψιλοκομμένο κραμμύδι σε λευκό μπολ
Η απλή μέθοδος βήμα προς βήμα/Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To κρεμμύδι προσθέτει γεύση στα φαγητά μας και τους δίνει αυτό «το κάτι» παραπάνω που ζητάμε.

Είναι ευεργετικό για την άμυνα του οργανισμού και πολλές φορές απαραίτητο συστατικό των συνταγών που αγαπάμε καθώς χαρίζει απίθανη γεύση στο φαγητό μας. Το κρεμμύδι ωστόσο είναι γνωστό και για δύο άλλα πράγματα: την κακή αναπνοή και τα δάκρυα. Είναι αρκετά απαιτητικό στο κόψιμο, ενώ, μάς φέρνει συχνά δάκρυα στα μάτια.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε στο Purewow έναν τρόπο που θα σου λύσει τα χέρια (και θα σου τα σώσει!). Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μέθοδο με την οποία ψιλοκόβεις το κρεμμύδι χωρίς κόπο, ενώ, δεν κινδυνεύεις να κόψεις τα δάχτυλά σου. Ακολούθησε αυτή τη διαδικασία για να το κάνεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαβάστε τον επαγγελματικό τρόπο για να κόψετε το κρεμμύδι, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρεμμύδι τρόπος μαχαίρι κουζίνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ