To κρεμμύδι προσθέτει γεύση στα φαγητά μας και τους δίνει αυτό «το κάτι» παραπάνω που ζητάμε.
Είναι ευεργετικό για την άμυνα του οργανισμού και πολλές φορές απαραίτητο συστατικό των συνταγών που αγαπάμε καθώς χαρίζει απίθανη γεύση στο φαγητό μας. Το κρεμμύδι ωστόσο είναι γνωστό και για δύο άλλα πράγματα: την κακή αναπνοή και τα δάκρυα. Είναι αρκετά απαιτητικό στο κόψιμο, ενώ, μάς φέρνει συχνά δάκρυα στα μάτια.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε στο Purewow έναν τρόπο που θα σου λύσει τα χέρια (και θα σου τα σώσει!). Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μέθοδο με την οποία ψιλοκόβεις το κρεμμύδι χωρίς κόπο, ενώ, δεν κινδυνεύεις να κόψεις τα δάχτυλά σου. Ακολούθησε αυτή τη διαδικασία για να το κάνεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Διαβάστε τον επαγγελματικό τρόπο για να κόψετε το κρεμμύδι, στο Bovary.gr