Ο Ντάνιελ Κρεγκ με γκρι κοστούμι και λευκά sneakers στο κόκκινο χαλί -Το total look του οίκου Loewe [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με γκρι κοστούμι και λευκά sneakers στο κόκκινο χαλί -Το total look του οίκου Loewe [εικόνες]

Ντάνιελ Κρεγκ, Φωτογραφία: AP Images
Ντάνιελ Κρεγκ, Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Queer» στην οποία πρωταγωνιστεί, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα στο θεατρικό συγκρότημα DGA στο Λος Άντζελες την Τετάρτη, και το casual chic look του δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο 56χρονος σταρ επέλεξε ένα γκρι pinstriped κοστούμι του οίκου Loewe, το οποίο όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, εκτιμάται πως κοστίζει 4.500 δολάρια.

Φυσικά δεν ήταν μόνο το κοστούμι που τον έκανε να ξεχωρίζει αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία που επέλεξε για να ολοκληρώσει την εικόνα του.

Δείτε την εμφάνιση του Ντάνιελ Κρέγκ, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντάνιελ Κρεγκ κοστούμι sneakers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ