Το μυστικό των σεφ για ζουμερό στήθος κοτόπουλου -Με τι πρέπει να το μαρινάρεις - iefimerida.gr

Το μυστικό των σεφ για ζουμερό στήθος κοτόπουλου -Με τι πρέπει να το μαρινάρεις

Μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου
Με τι να μαρινάρεις το στήθος κοτόπουλου για να γίνει απίστευτα ζουμερό/Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ψητό στήθος κοτόπουλου όσο απλό κι αν ακούγεται, θέλει σίγουρα την τέχνη του στο μαγείρεμα.

Αν πετύχει, θα γίνει πεντανόστιμο. Αν όχι, μπορεί να βγει τόσο στεγνό και άνοστο. To ψητό στήθος κοτόπουλου είναι η σταθερή επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και το κλασικό πιάτο για όσους κάνουν δίαιτα. Είναι χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Πόσες και πόσες φορές όμως σε ένα μπάρμπεκιου δεν έχετε καταστρέψει ένα κοτόπουλο στη σχάρα;

Γνωστοί σεφ αποκαλύπτουν το μυστικό για να ψήσετε το πιο ζουμερό ψητό στήθος κοτόπουλου και να μην το βαρεθείτε ποτέ να το τρώτε. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να το μαρινάρετε για δύο ώρες με τρία υλικά και θα έχετε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός υλικών μαλακώνει το κρέας, κλειδώνει στο εσωτερικό του την υγρασία και εμπλουτίζει τη γεύση του. 

Διαβάστε το μυστικό για να ψήσετε το στήθος κοτόπουλου και να βγει ζουμερό στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοτοπουλο μαρινάρισμα ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ