Το ψητό στήθος κοτόπουλου όσο απλό κι αν ακούγεται, θέλει σίγουρα την τέχνη του στο μαγείρεμα.
Αν πετύχει, θα γίνει πεντανόστιμο. Αν όχι, μπορεί να βγει τόσο στεγνό και άνοστο. To ψητό στήθος κοτόπουλου είναι η σταθερή επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και το κλασικό πιάτο για όσους κάνουν δίαιτα. Είναι χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Πόσες και πόσες φορές όμως σε ένα μπάρμπεκιου δεν έχετε καταστρέψει ένα κοτόπουλο στη σχάρα;
Γνωστοί σεφ αποκαλύπτουν το μυστικό για να ψήσετε το πιο ζουμερό ψητό στήθος κοτόπουλου και να μην το βαρεθείτε ποτέ να το τρώτε. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να το μαρινάρετε για δύο ώρες με τρία υλικά και θα έχετε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός υλικών μαλακώνει το κρέας, κλειδώνει στο εσωτερικό του την υγρασία και εμπλουτίζει τη γεύση του.
Διαβάστε το μυστικό για να ψήσετε το στήθος κοτόπουλου και να βγει ζουμερό στο Bovary.gr