Το σαγανάκι είναι ένα από τα ορεκτικά που όλοι έχουμε δοκιμάσει και πάντα θέλουμε να υπάρχει στο Κυριακάτικο τραπέζι, αφού αρέσει πολύ σε όλους, μικρούς και μεγάλους.
Τραγανό απ’ έξω και μαστιχωτό μέσα, το σαγανάκι είναι όσο πρέπει αλμυρό και λαχταριστό, ωστόσο για να το πετύχει κανείς θα πρέπει να ξέρει ορισμένα μυστικά, ώστε να το απολαύσει ακόμα περισσότερο.
Ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε το σαγανάκι σας με φέτα, τυρί γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι εκείνο όμως που δεν μπορείτε να παραλείψετε είναι το πιο σημαντικό πρώτο βήμα.
Δείτε τα τρία μυστικά για τέλειο σαγανάκι στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο