Τα φρούτα του καλοκαιριού είναι πολλά. Ζουμερά, λαχταριστά, δροσερά, ό,τι πρέπει για τη ζέστη.
Το πεπόνι είναι ένα από αυτά που κόβουμε και τρώμε με λαχτάρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Είχες δοκιμάσει ποτέ μαρμελάδα πεπόνι; Οι μαρμελάδες από φρούτα έχουν την τιμητική τους όλο τον χρόνο.
Πήγαμε ένα βήμα παρακάτω και βρήκαμε μια απίθανη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για μαρμελάδα πεπόνι με τσίπουρο! Πρόκειται για μια αρωματική και γευστική μαρμελάδα με πεπόνι, τσίπουρο και αστεροειδή γλυκάνισο. Μπορούμε να την απολαύσουμε στο ψωμί σαν πρωινό ή και στο παγωτό μας.
Διαβάστε τη συνταγή για «μεθυσμένη» μαρμελάδα στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο