Μάνια Ντέλου: Η Μις Ελλάς 1993 ανανεωμένη μετά την απώλεια κιλών -Μιλά για τη νέα ζωή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Μάνια Ντέλου: Η Μις Ελλάς 1993 ανανεωμένη μετά την απώλεια κιλών -Μιλά για τη νέα ζωή της [βίντεο]

πρώην μοντέλο Μάνια Ντέλου
Το πρώην μοντέλο Μάνια Ντέλου/ Φωτογραφία αρχείου: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάνια Ντέλου υπήρξε γνωστό μοντέλο των 90s μετά την ανάδειξη της ως Μις Ελλάς στον διαγωνισμό των καλλιστείων του Αnt1 το 1993.

Σε υνέντευξή της στο Happy Day αποκάλυψε ότι έκλεισε το ζαχαροπλαστείο, ενώ μίλησε και την αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς έχασε τα κιλά που είχε πάρει. «Έκλεισα το ζαχαροπλαστείο. Σε μια νύχτα την απόφαση αλλά ουσιαστικά το είχα μελετήσει. Είχα πει ότι όταν τα παιδιά θα γίνουν 18 ετών θα φύγω, θέλω να γυρίσω τον κόσμο τώρα. Έχω αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου που μπροστά μου δεν θέλω να σκεφτώ κάτι, θέλω απλά να ζήσω. Είχα περάσει κρίσεις πανικού. Μη νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει, άλλες φορές έρχεται άλλες όχι. Τότε όταν έλεγες ότι έχεις κρίσεις πανικού έλεγαν ότι είσαι τρελός, δεν καταλάβαινε ο άλλος τι νιώθεις. Τώρα νομίζω ότι έχει ο περισσότερος κόσμος. Όταν έβγαινα στην Σταματίνα τότε, είχα κρίσεις πανικού. Πολλές φορές αν την ρωτήσεις, ερχόμουν κι έκανα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πήγαινα. […] Έχασα πολλά κιλά… Έκλεισα το μαγαζί και έχασα τα κιλά. Πήρα πολλά κιλά γιατί έτρωγα πολύ, δοκίμαζα ότι υπάρχει. Πήρα τα κιλάκια μου και το ευχαριστήθηκα…».

Δείτε την εμφάνιση της Μάνιας Ντέλου στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάνια Ντέλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ