H Μάγκυ Ταμπακάκη, την οποία γνωρίσαμε από το MasterChef, μοιράζεται πολύ συχνά συνταγές στο προφίλ της στο Instagram.
Πρόσφατα, μάς έδειξε με ένα post ένα πεντανόστιμο πιάτο με θαλασσινό άρωμα που φτιάχνεται την Μεγάλη Εβδομάδα των Καθολικών στη Νάπολη (και πιο συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη). Πρόκειται για το παραδοσιακό πιάτο zuppa di cozze (με μύδια και χταπόδι).Τα μύδια με το χταπόδι τα συνοδεύουμε με φρυγανισμένες φέτες ψωμιού και το αποτέλεσμα είναι μυρωδάτο και πολύ νόστιμο.
Η Μάγκυ Ταμπακάκη δημοσίευσε βίντεο από τη διαδικασία που το μαγειρεύει στην κουζίνα της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με την παραδοσιακή συνταγή από τη Νάπολη. «Εντονο, μυρωδάτο και ελκυστικό. Ολη η Νάπολη και ο ιταλικός νότος στο στόμα σου» σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram.
Δείτε τη συνταγή της Μάγκυς Ταμπακάκη για ζουμερό φαγητό από την Νάπολη, στο Bovary.gr