Οι γεύσεις που είναι συνδεδεμένες με το ελληνικό καλοκαίρι είναι αυτές που μας γυρίζουν στις πιο ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές.
Ενα λευκό πιάτο πάνω σε ένα καρό τραπεζομάντηλο με τους κολοκυθοκεφτέδες που έβγαλε η γιαγιά από το τηγάνι είναι μια μνήμη που επανέρχεται μόλις νιώσουμε τη ζέστη του ήλιου στο δέρμα μας το καλοκαίρι. Αυτούς τους κολοκυθοκεφτέδες τους αφράτους μέσα και τραγανούς απ’έξω, γεμισμένους με την αγνότητα της ελληνικής φύσης μας προτείνει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και μας δίνει την υπέροχη συνταγή για να τους φτιάξουμε.
Δεν έχει σημασία πώς θες να τους γεύεσαι: αν είσαι δίπλα στη θάλασσα με ουζάκι ή στο μπαλκόνι του σπιτιού συνοδεία ενός δροσερού ντιπ. Σημασία έχει να τους μοιραστείς με όλους όσους αγαπάς.
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr.