Ενα τραπέζι σε έναν μεσογειακό κήπο, στρωμένο με ένα λινό τραπεζομάντηλο, ένα απλό σετ μαχαιροπίρουνα, ένα κρυστάλλινο ποτήρι κι ένα πιάτο με χαρακτήρα: ίσως αυτό να είναι το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσει κάποιος ένα γεύμα μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα.
Έτσι περιγράφει και η δημιουργός κεραμικών ειδών Αντιγόνη Οικονομίδου, το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσει κάποιος το γεύμα του πάνω στα πιάτα που κατασκευάζει. Πιάτα που έχουν κερδίσει την προσοχή στους κύκλους της ελληνικής γαστρονομίας και εμπνέουν τους σεφ. Πάνω σε κάθε πιάτο γράφονται ιστορίες από τη ζωή μας. Άρα έχουν ξεχωριστή σημασία και οφείλουν να είναι φτιαγμένα με τέχνη. Να είναι μοναδικά.
Ενα απόγευμα, μετά από μια δύσκολη ημέρα, η Αντιγόνη Οικονομίδου μυήθηκε στον μαγικό κόσμο του υγρού πηλού και τον εξερευνά φτιάχνοντας κεραμικά αντικείμενα με προσωπικότητα.
Δείτε τα πιάτα που κατασκευάζει η Αντιγόνη Οικονομίδου και μάθετε περισσότερα γι'αυτά στο Bovary.gr.