Ο βραβευμένος σεφ Jason Atherton επέλεξε τη Μύκονο για να ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο στη Μεσόγειο.
Ο Jason Atherton, ο οποίος εμφανίστηκε στο λαμπερό τελικό της πέμπτης σεζόν του «Master Chef» τον Ιούνιο, είναι από τους κορυφαίους και έχει στην κατοχή του αστέρι Michelin.
Ο σεφ έχει διανύσει χιλιόμετρα μέσα στις κουζίνες και το βιογραφικό του συμπεριλαμβάνει ονόματα θρύλους της γαστρονομίας: Pierre Koffmann, Nico Ladenis και Marco Pierre White.
Στη πορεία επικεντρώνεται στα δικά του εστιατόρια. Το εστιατόριο του Pollen Street Social στο Mayfair, που μέσα σε πέντε μήνες κατάφερε να κερδίσει ένα αστέρι Michelin.
Ο βραβευμένος σεφ βρίσκεται στο εστιατόριο Mykonos Social στη Santa Marina και έχει ετοιμάσει ένα πεντανόστιμο μεσογειακό μενού. Μάλιστα, ο ίδιος επέλεξε το Νησί των Ανέμων για να ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο στη Μεσόγειο.
Διαβάστε τη συνέντευξη του Jason Atheron στο Bovary.gr