Το μενού είναι εμπνευσμένο από αυθεντικές ιταλικές τρατορίες και σερβίρει πίτσα με φυσικό προζύμι, ψημένη σε σύγχρονο ξυλόφουρνο και χειροποίητα ζυμαρικά.
Ο λόγος για το Bellagio, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και έχει αποκτήσει ήδη το κοινό του καθώς σερβίρει πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο και αυθεντική καρμπονάρα.
Στο όμορφο, λιτό open περιβάλλον ο επισκέπτης θα κάνει ένα γευστικό ταξίδι με πιάτα που σερβίρονται στις αυθεντικές ιταλικές τρατορίες. Αρχικά, το μενού είχε δημιουργήσει ως executive chef ο Νίκος Δημητροκάλλης, ενώ τον τελευταίο καιρό στα ηνία της κουζίνας βρίσκεται ο Μιχάλης Μαργαρίτης, expert στην ιταλική κουζίνα, έχοντας προσθέσει και τα δικά του πιάτα.
Στο μενού θα βρεις επιλογές για σαλάτες, antipasti, πίτσα, ζυμαρικά, ριζότο, πανίνι, burgers και για το τέλος γλυκό.
Διαβάστε περισσότερα για το Bellagio την ιταλική τρατορία στην Αγία Παρασκευή στο Bovary.gr