Η Εύα Αντωνοπούλου με το σύνολο από τα Mango που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο και σε μια βραδινή έξοδο - iefimerida.gr

Η Εύα Αντωνοπούλου με το σύνολο από τα Mango που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο και σε μια βραδινή έξοδο

Μια διαφορετική Εύα Αντωνοπούλου -Πέταξε τα αυστηρά κοστούμια και έκανε μια εμφάνιση με sexy μαύρο lingerie
Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν αναζητάς το τέλειο κοστούμι για την άνοιξη, τότε αξίζει να δεις την επιλογή της Εύας Αντωνοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Open υιοθέτησε πρόσφατα το «Three Pieces Trend», ένα στιλιστικό ρεύμα που παραμένει στην επικαιρότητα. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα κοστούμι σε έντονο κόκκινο χρώμα, το οποίο περιλάμβανε σακάκι, παντελόνι και γιλέκο από τη νέα συλλογή των Mango. Το three-piece suit έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στις πασαρέλες διάσημων οίκων όπως οι Gucci, Saint Laurent, Givenchy, Celine και Jil Sander πριν από μερικές σεζόν και πλέον θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά trends, το οποίο χαρίζει διαχρονική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

Δείτε την Εύα Αντωνοπούλου με κοστούμι από τα Mango στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mango Εύα Αντωνοπούλου κομμάτια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ