Η Έμυ Λιβανίου ποζάρει με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Μονακό -Σε φιλανθρωπικό gala, κομψές και λαμπερές [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Έμυ Λιβανίου ποζάρει με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Μονακό -Σε φιλανθρωπικό gala, κομψές και λαμπερές [εικόνα]

H Εμυ Λιβανίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
H Έμυ Λιβανίου / Φωτογραφία: NDP photo agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μονακό βρίσκεται η δημοσιογράφος Εμυ Λιβανίου, όπως αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Έμυ Λιβανίου με τους followers της είναι και μία με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι. Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν σε λαμπερή φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο «Hôtel de Paris», όπου η Εμυ Λιβανίου ήταν παρουσιάστρια των «Maria Callas Monaco Gala & Awards».

Το «Maria Callas Monaco Gala & Awards» είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το 1960, όπου η μεγαλύτερη ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας, μάγεψε το βασιλικό ζεύγος πρίγκιπα Ρενιέ και πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό με τη μοναδική φωνή της. H Eμυ Λιβανίου επέλεξε για την περίσταση μια μακριά μαύρη τουαλέτα και πόζαρε δίπλα στην μεγάλη σταρ Μόνικα Μπελούτσι.

Δείτε την Εμυ Λιβανίου με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόνικα Μπελούτσι Μονακό ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ