Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον αδερφό της, Αλέξανδρο.
Την αγαπημένη της Κέρκυρα επέλεξε και φέτος η Άντζελα Γκερέκου για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα, παραμένοντας πιστή στην παράδοση που την θέλει να επιστρέφει στη γενέτειρά της για τις άγιες αυτές ημέρες. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο όμορφο νησί του Ιονίου μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ζώντας στιγμές ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης και βαθιάς συγκίνησης, όπως κάθε φορά που επιστρέφει στις ρίζες της.
Η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ανάρτησε ανήμερα της Δευτέρας του Πάσχα μια τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό της, Αλέξανδρο. Χαμογελαστοί και οι δύο, ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον κήπο του σπιτιού τους, με φόντο την πασχαλινή ατμόσφαιρα της Κέρκυρας. «Happy Easter brother! Να είσαι καλά κ του χρόνου!!! Ο ψήστης μας κάθε χρόνο!!!», έγραψε με χιούμορ και αγάπη στη λεζάντα της η δημοφιλής ηθοποιός.
Δείτε την Άντζελα Γκερέκου με τον αδερφό της στο Bovary.gr.