Η Άννα Βίσση με επτά φωτογραφίες δείχνει πώς πέρασε στην Ταϊλάνδη με τον Γιάννη Κούστα και τη Δήμητρα Μέρμηγκα - iefimerida.gr

Η Άννα Βίσση με επτά φωτογραφίες δείχνει πώς πέρασε στην Ταϊλάνδη με τον Γιάννη Κούστα και τη Δήμητρα Μέρμηγκα

Η Άννα Βίσση στον φακό του Γιάννη Κούστα -Οι νέες φωτό από τον ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη
Άννα Βίσση/ Φωτογραφία: Instagram/ @annavissiofficial
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άννα Βίσση και η Δήμητρα Κούστα συνεχίζουν να μας χαρίζουν στιγμές έμπνευσης, πολυτέλειας και κοσμοπολίτικου στιλ, ταξιδεύοντας σε μερικούς από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς του πλανήτη.

Ο επόμενος σταθμός τους είναι η Ταϊλάνδη και πιο συγκεκριμένα η Μπανγκόκ, όπου μένουν σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Η διάσημη τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα, καταγράφοντας την εμπειρία της. Μία από τις φωτογραφίες μάλιστα φέρει την υπογραφή του Γιάννη Κούστα, ο οποίος προτίμησε να μείνει μακριά από τον φακό των social media.

Δείτε την Άννα Βίσση στον φακό του Γιάννη Κούστα στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννα Βίσση Γιάννης Κούστας Ταϊλάνδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ