H Ζέτα Μακρυπούλια με τα καλοκαιρινά sneakers που πάνε τέλεια με φορέματα -Τα λατρεύει και η Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

H Ζέτα Μακρυπούλια με τα καλοκαιρινά sneakers που πάνε τέλεια με φορέματα -Τα λατρεύει και η Κέιτ Μίντλετον

Η Ζέτα Μακρυπούλια
Η Ζέτα Μακρυπούλια/Φωτογραφία: zeta_makripoulia_official/instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα total black καλοκαιρινό look, συνδυάζοντας ένα μαύρο σέξι φόρεμα με τα ιδανικά sneakers για το καλοκαίρι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε στο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» ένα σέξι μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα και μαύρα sneakers. «Πότε ξεκινήσαμε, πότε φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Ρουκ Ζουκ ούτε που το έχω καταλάβει. Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα όταν κάνεις κάτι που αγαπάς» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram και όλα τα βλέμματα έπεσαν στο στιλάτο look της.

Τα sneakers που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η πρώτη επιλογή της Κέιτ Μίντλετον και της Αλέξα Τσανγκ για πιο casual εμφανίσεις. Είναι το ιδανικό παπούτσι όχι μόνο για τώρα το καλοκαίρι, αλλά και για τον Σεπτέμβριο. Συνδυάζονται με όλα τα ρούχα και πάνε τέλεια με φορέματα.

Δείτε τα sneakers της Ζέτας Μακρυπούλια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΈΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟYΛΙΑ sneakers φορέματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ