Αν είναι ένα φαγητό που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι, αυτό δεν είναι άλλο από τα γεμιστά.
Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ γεμιστές ντομάτες με πλιγούρι, τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις τη συνταγή του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου για γεμιστές ντομάτες με πλιγούρι, φέτα και μοτσαρέλα. Είναι εύκολη και σε μία ώρα το φαγητό είναι έτοιμο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πλιγούρι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες. Eχει υψηλό δείκτη κορεσμού, δηλαδή σας χορταίνει περισσότερο σε σχέση με άλλους υδατάνθρακες, όπως το ρύζι και τις πατάτες.
Τα γεμιστά πάντα μυρίζουν υπέροχα και φαίνονται λαχταριστά. Είναι ένα ελαφρύ και νόστιμο φαγητό που φτιάχνουν όλες οι νοικοκυρές στην κουζίνα τους και ποτέ δεν απογοητεύει την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτή τη φορά, μαγείρεψε γεμιστές ντομάτες με πλιγούρι αντί για ρύζι και θα μοσχομυρίσει όλη η κουζίνα.
Διαβάστε τη συνταγή για γεμιστές ντομάτες με πλιγούρι, φέτα και μοτσαρέλα στο Bovary.gr