Η γαλοπούλα έχει την τιμητική της στο γιορτινό τραπέζι και γίνεται νοστιμότερη με πλούσια γέμιση.
Τις γιορτινές ημέρες είναι μια ωραία αφορμή να βρεθούμε στο τραπέζι τόσο με τις οικογένειες μας όσο και με τους φίλους μας και να απολαύσουμε νόστιμα φαγητά και εκλεκτά κρασιά.
Η γαλοπούλα είναι ένα από τα φαγητά που έχει συνδεθεί με το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, ενώ υπάρχουν πολλές παραλλαγές για τη γέμιση.
Μια από αυτές είναι με κιμά, ρύζι, κάστανα και κουκουνάρι και είναι ελαφριά και πάρα πολύ νόστιμη, δίνοντας γεύση στο στεγνό κρέας της γαλοπούλας.
Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, θα κάνει εντύπωση στους (λίγους) καλεσμένους σας και θα σας μείνει και για την επόμενη μέρα!
Και αν αναρωτιέστε πόσο πρέπει να την ψήσετε, υπάρχει ένα κόλπο που πρέπει να θυμάστε.
Διαβάστε τη συνταγή για τη γεμιστή γαλοπούλα στο Bovary.gr.