Φτερούγες κοτόπουλου: για πολλούς, αποτελούν την υπέρτατη λιχουδιά.
Η λαχταριστή γεύση αυτού του finger food που μπορείς να φας και σας κυρίως, οφείλεται στα υλικά με τα οποία γίνεται το πανάρισμα, αλλά και στο βαθύ τηγάνισμα -όπως ονομάζεται- που τις κάνει σούπερ τραγανές. Είναι μύθος, όμως, ότι πρέπει να τηγανίσουμε κάτι για να του δώσουμε νοστιμιά. Σε αυτή την συνταγή για τραγανές φτερούγες κοτόπουλο, ο φούρνος κάνει εξαιρετική δουλειά.
Aυτές οι φτερούγες θα σε σώσουν όταν δεν θα ξέρεις τι να μαγειρέψεις, αν έχεις παιδιά που πεινάνε συνέχεια ή θες να φας κάτι ελαφρύ για το βράδυ που θα έρθει η παρέα μαζί με ένα ποτήρι κρασί. Μπορείς, αν θες, να κάνεις παραλλαγές και προσθαφαιρέσεις υλικών για να πετύχεις την γεύση που θες. Για παράδειγμα, για έξτρα κάψιμο, μπορείς να προσθέσεις τσίλι.
Διαβάστε την συνταγή στο Bovary.gr.