FoundRae: Τα κοσμήματα που αγοράζουν οι σταρ μανιωδώς -Ξεχωρίζουν τα μενταγιόν, σαν σύγχρονα κειμήλια - iefimerida.gr

FoundRae: Τα κοσμήματα που αγοράζουν οι σταρ μανιωδώς -Ξεχωρίζουν τα μενταγιόν, σαν σύγχρονα κειμήλια

Τα κοσμήματα της αθόρυβης πολυτέλειας που λατρεύουν οι σταρ
Φωτογραφία: FoundRae
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν οι διασημότητες που θέλουν να επιδεικνύουν μέσω των κοσμημάτων τους, τα πλούτη τους. Και υπάρχουν και εκείνες, όπως οι Τέιλορ Σουίφτ και η Κάια Γκέρμπερ οι οποίες λατρεύουν την FoundRae, την σειρά κοσμημάτων υψηλής ποιότητας – συνώνυμο της «αθόρυβης πολυτέλειας».

Μπορεί τα βραχιόλια αγάπης Cartier και τα διαμάντια Tiffany να θεωρούνται ως δώρα που μπορεί να κάνει ένας άνδρας σε μια γυναίκα, ωστόσο υπάρχουν και εκείνα τα κοσμήματα που αγοράζει κανείς για τον εαυτό του.

Μάλιστα, πρόκειται για μια διαρκώς αυξανόμενη τάση, με την δημιουργό της FoundRae, την 52χρονη Μπεθ Χάτσενς, να αποκτά ένα σημαντικό κομμάτι στη βιομηχανία κοσμημάτων εστιάζοντας σε αυτό που αποτελούσε μειοψηφία όταν ξεκίνησε το brand της: Οι γυναίκες που αγοράζουν δώρα στον εαυτό τους.

Δείτε τα κοσμήματα FoundRae που λατρεύουν οι διασημότητες στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοσμήματα μενταγιόν πολυτέλεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ