Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό χριστουγεννιάτικο γλυκό για τους Ιταλούς από το πανετόνε -αφράτο και λαχταριστό, με υπέροχο άρωμα που ενισχύει τη γιορτινή ατμόσφαιρα.
Ωστόσο, το νόστιμο και φωτογενές γλύκισμα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό - η απαιτητική του συνταγή οδηγεί τους περισσότερους σε έτοιμες επιλογές του εμπορίου ή σε αναζήτηση άλλων γλυκών της γειτονικής χώρας.
Από την άλλη, οι φετινές γιορτές δεν είναι σαν τις άλλες και αν έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας, αξίζει να το δοκιμάσετε. Ανακαλύψαμε μια εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη συνταγή για εξίσου αφράτο και γευστικό πανετόνε χωρίς βούτυρο και χωρίς αναμονή για φούσκωμα -έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε το διάσημο ιταλικό γλυκό γλιτώνοντας χρόνο και θερμίδες!
Δείτε την εύκολη συνταγή για ιταλικό πανετόνε στο Bovary.gr