Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στόλισε το πιο εντυπωσιακό δέντρο -Οι φωτογραφίες από το αρχοντικό σαλόνι της - iefimerida.gr

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στόλισε το πιο εντυπωσιακό δέντρο -Οι φωτογραφίες από το αρχοντικό σαλόνι της

Ευδοκία Ρουμελιώτη
Ευδοκία Ρουμελιώτη/Φωτογραφία: Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μεγάλο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου ζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, και τα παιδιά τους.

Η ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από το υπέροχο σαλόνι της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σημείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Ορίστε και φέτος το δέντρο μας. Τα καταφέραμε. Έλειπε βέβαια ο αρχηγός μας, αλλά κάπου από πάνω θα μας κοίταζε και θα γελούσε με τις μπάλες που καταστρέψαμε πριν καλά καλά της βγάλουμε από το κουτί τους. Καλές γιορτές σε όλους μας με αγάπη και συμπόνια!». Η ηθοποιός έκανε αναφορά στην Κατερίνα Χέλμη, η οποία πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 83 ετών.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ