Ετσι θα κάνεις το χταπόδι μαλακό και ζουμερό -Το εύκολο τρικ για να γίνει «λουκούμι» - iefimerida.gr

Ετσι θα κάνεις το χταπόδι μαλακό και ζουμερό -Το εύκολο τρικ για να γίνει «λουκούμι»

χταπόδι
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χταπόδι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας πιάτα.

Είτε γίνεται ψητό στα κάρβουνα ως μεζές, είτε βραστό στην κατσαρόλα με κοφτό μακαρονάκι, είτε μαγειρευτό στη χύτρα, είναι λουκούμι.

Αν ποτέ μαγειρέψατε χταπόδι και βγήκε σκληρό, τότε σίγουρα θα αναρωτηθήκατε πως γίνεται το χταπόδι μαλακό και ζουμερό. Ρωτήσαμε ένα μάγειρα και μας έδωσε πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα πετύχουμε το τέλειο χταπόδι.

Διαβάστε πώς θα φτιάξετε μαλακό και ζουμερό χταπόδι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χταπόδι τρικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ