Το χταπόδι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας πιάτα.
Είτε γίνεται ψητό στα κάρβουνα ως μεζές, είτε βραστό στην κατσαρόλα με κοφτό μακαρονάκι, είτε μαγειρευτό στη χύτρα, είναι λουκούμι.
Αν ποτέ μαγειρέψατε χταπόδι και βγήκε σκληρό, τότε σίγουρα θα αναρωτηθήκατε πως γίνεται το χταπόδι μαλακό και ζουμερό. Ρωτήσαμε ένα μάγειρα και μας έδωσε πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα πετύχουμε το τέλειο χταπόδι.
Διαβάστε πώς θα φτιάξετε μαλακό και ζουμερό χταπόδι στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο