Το τέλειο μελάτο αυγό αποτελείται από τον κρόκο που έχει γίνει παχύρευστος και από το ασπράδι που είναι σφιχτό.
To timing είναι η λέξη-κλειδί για να φτιάξεις ένα αυγό μελάτο, με ρευστό ακόμα κρόκο, το οποίο θα συνοδεύσεις ιδανικά με μια φέτα ψωμί με βούτυρο, αναβιώνοντας μια από τις πιο νόστιμες αναμνήσεις των παιδικών σου χρόνων. Τα μελάτα αυγά είναι ένα από τα πρώτα φαγητά που φάγαμε στη ζωή μας. Μας τα έφτιαξαν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας, και τα τρώγαμε με μεγάλη λαχτάρα.
Αν λατρεύεις τα μελάτα αβγά στο πρωινό σου, σου έχουμε την τέλεια βήμα-βήμα συνταγή, για σωστό αποτέλεσμα κάθε φορά. Διαβάσαμε στο Mydomaine.com δύο αλάνθαστες μεθόδους για να δημιουργήσεις το ιδανικά μελάτο αυγό.
Διαβάστε πώς θα φτιάξετε το μελάτο αυγό στο Bovary.gr