Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Έλληνες pastry chef.
Είναι ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και θετική διάθεση. Όταν του ζήτησα να κάνουμε κάτι χριστουγεννιάτικο, είπε αμέσως ναι. Δώσαμε ραντεβού στον φυσικό του χώρο, την κουζίνα του.
Φτιάξαμε κουραμπιέδες πολυτελείας, όπως τους βάπτισε, παιχνιδιάρικα gingerbread cookies και μας έδωσε τις συνταγές για τα υπέροχα, γιορτινά γλυκά του, όπως και για τα «απόλυτα μελομακάρονα», που είναι το καμάρι του.
Παράλληλα κάναμε μια χριστουγεννιάτικη κουβέντα για τις γιορτές, τα γλυκά, την κόρη του, Μιχαέλα αλλά και για τον κουνιάδο του, Γιώργο Μαζωνάκη.
Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Δημήτρη Μακρυνιώτη και δείτε τις συνταγές του στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο