Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσιστικό παγωτό το καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν ορισμένα σημεία στην πόλη όπου μπορείτε να απολαύσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Ένα από αυτά είναι το Bon Bon Fait Maison του Κρίτωνα Πουλή που άνοιξε στον Πειραιά και τώρα απέκτησε ένα αδερφάκι και στο κέντρο της Αθήνας. Ο Κρίτων Πουλής είναι μια ξεχωριστή περίπτωση pastry chef, αφού έμαθε από μικρός τα μυστικά της κουζίνας δίπλα στην Ικαριώτισσα γιαγιά του και συνέχισε με σπουδές στο Παρίσι.
Στο Bon Bon Fait Maison το παγωτό φτιάχνεται όχι με την ιταλική αλλά με τη γαλλική τεχνική, συνδυάζοντας όμως πάντα τις γεύσεις και τα υλικά της χώρας μας. Στο μενού του θα βρείτε σπιτικά παγωτά σε αρκετές γεύσεις, κλασικές αλλά και πιο πειραγμένες, όπως bitter σοκολάτα, πραλίνα φουντουκιού, πάσιον φρουτ και φιστίκι Αιγίνης.
Διαβάστε τα πάντα για το νέο στέκι για παγωτό της Αθήνας στο Bovary.gr