Η Εύα Κοκοβίκα μάς υποδέχτηκε στο thrift shop «Beehive» στην Κυψέλη, το οποίο δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε στιλάτα ρούχα μιας άλλης εποχής.
Όποιος αγαπά να ψαχουλεύει σε thrift shops, σίγουρα έχει περάσει από το κατάστημα της Εύας, το οποίο «τρέχει» μαζί με τον πατέρα της στην Κυψέλη. Το «Beehive» έχει στόχο να μας κάνει να αγαπήσουμε τα ρούχα που έχουν φτιαχτεί σε άλλη εποχή και έρχονται σήμερα να αναβαθμίσουν το ντύσιμό μας και να του δώσουν προσωπικότητα.
Μας υποδέχτηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο, ένα τέλειο κραγιόν και ένα εξαιρετικά στιλάτο look και άνοιξε ειδικά για εμάς το μαγαζί μια ώρα νωρίτερα, οπότε είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου να χαζέψουμε τα επιλεγμένα κομμάτια της, από τα οποία κάποια είναι second hand, άλλα όχι.
Διαβάστε περισσότερα για το Beehive στην Κυψέλη στο Bovary.gr.