Αυγά Μιμόζα: Η φανταστική συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου για να μην πάνε χαμένα τα κόκκινα αυγά του Πάσχα - iefimerida.gr

Αυγά Μιμόζα: Η φανταστική συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου για να μην πάνε χαμένα τα κόκκινα αυγά του Πάσχα

Αυγά βραστά
Η συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου/Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φετινό Πάσχα ήταν σίγουρα διαφορετικό. Και ενώ τηρήσαμε τα έθιμα, βρισκόμενοι σε απομόνωση, πιθανότατα φτιάξαμε και λίγο παραπάνω φαγητό από όσο τελικά μπορούσαμε να καταναλώσουμε.

Από το αρνάκι και το κατσικάκι στα τσουρέκια, τα κουλούρια της Λαμπρής, τα γλυκά και τις σαλάτες, μέχρι φυσικά τα κόκκινα πατροπαράδοτα αυγά, το τραπέζι μας είχε από όλα. Ειδικά τα τελευταία είχαν την τιμητική τους όπως άλλωστε κάθε Πάσχα. Και αφού φάγαμε και ήπιαμε, μας έμεινε στοκ από οβελία και κόκκινα αυγά.

Οσον αφορά λοιπόν τα αυγά, υπάρχει μια φανταστική συνταγή με την οποία μπορείτε να πειραματιστείτε και να πειράξετε λίγο τα ήδη βρασμένα κόκκινα αυγά σας, για να γίνουν το καλύτερο σνακ γι αυτή την εβδομάδα. Τα «αυγά Μιμόζα» του Δημήτρη Σκαρμούτσου είναι ό,τι πρέπει. Πρόκειται για γεμιστά αυγά, τόσο λαχταριστά όσο και πανεύκολα. Γίνονται μέσα σε 15 λεπτά και τρώγονται αμέσως!

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόκκινα αυγά Σκαρμούτσος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ