Το φετινό Πάσχα ήταν σίγουρα διαφορετικό. Και ενώ τηρήσαμε τα έθιμα, βρισκόμενοι σε απομόνωση, πιθανότατα φτιάξαμε και λίγο παραπάνω φαγητό από όσο τελικά μπορούσαμε να καταναλώσουμε.
Από το αρνάκι και το κατσικάκι στα τσουρέκια, τα κουλούρια της Λαμπρής, τα γλυκά και τις σαλάτες, μέχρι φυσικά τα κόκκινα πατροπαράδοτα αυγά, το τραπέζι μας είχε από όλα. Ειδικά τα τελευταία είχαν την τιμητική τους όπως άλλωστε κάθε Πάσχα. Και αφού φάγαμε και ήπιαμε, μας έμεινε στοκ από οβελία και κόκκινα αυγά.
Οσον αφορά λοιπόν τα αυγά, υπάρχει μια φανταστική συνταγή με την οποία μπορείτε να πειραματιστείτε και να πειράξετε λίγο τα ήδη βρασμένα κόκκινα αυγά σας, για να γίνουν το καλύτερο σνακ γι αυτή την εβδομάδα. Τα «αυγά Μιμόζα» του Δημήτρη Σκαρμούτσου είναι ό,τι πρέπει. Πρόκειται για γεμιστά αυγά, τόσο λαχταριστά όσο και πανεύκολα. Γίνονται μέσα σε 15 λεπτά και τρώγονται αμέσως!
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr