Υγιεινά καρυκεύματα που προτείνει διαιτολόγος -Απογειώνουν τη γεύση και είναι πλούσια σε πολύτιμα συστατικά - iefimerida.gr

Υγιεινά καρυκεύματα που προτείνει διαιτολόγος -Απογειώνουν τη γεύση και είναι πλούσια σε πολύτιμα συστατικά

καρυκεύματα
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα καρυκεύματα είναι πολύτιμα υλικά για την νοστιμιά ενός έτοιμου πιάτου.

Τα καρυκεύματα χρησιμοποιούνται κυρίως όταν θέλουμε να προσθέσουμε χρώμα σε ένα ήδη μαγειρεμένο φαγητό προκειμένου να βελτιώσουμε τη γεύση του πριν το καταναλώσουμε, ωστόσο ορισμένα μπορεί να προστεθούν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του φαγητού.

Για παράδειγμα, το αλάτι, οι σάλτσες, η κέτσαπ, η μαγιονέζα, η μουστάρδα κλπ αποτελούν καρυκεύματα. Γενικά οι σάλτσες και τα ντρέσινγκ που έχουν περισσότερα από ένα συστατικά θεωρούνται σύνθετα καρυκεύματα ενώ το αλάτι, το πιπέρι και η ζάχαρη είναι απλά καρυκεύματα.

Δείτε τα 9 πιο υγιεινά καρυκεύματα που προτείνει διαιτολόγος στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαιτολόγος μπαχαρικά γεύση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ