Πολλά πράγματα που πετάς στα σκουπίδια κατά τη διάρκεια της μαγειρικής είναι θησαυροί που κρύβουν γεύση και μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη μαγειρική σου.
Είναι μερικές λεπτομέρειες σε υλικά που μπορούν να βελτιώσουν τη γεύση των πιάτων σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, θα κάνεις οικονομία και θα βοηθήσεις στο τεράστιο πρόβλημα του food waste. Ετσι, δεν θα αυξήσεις αλόγιστα τον όγκο των σκουπιδιών σου και θα βελτιώσεις την μαγειρική σου.
Είναι γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος του φαγητού που μαγειρεύουμε στο σπίτι μας καταλήγει στα σκουπίδια. Για παράδειγμα το νερό που βράζεις τα μακαρόνια δεν πρέπει να καταλήγει στο νεροχύτη. Είναι αλατισμένο νερό που έχει πάρει όλο το άμυλο από τα ζυμαρικά και μπορεί να δέσει από μια απλή σάλτσα τομάτας μέχρι μια γαριδομακαρονάδα.
Διαβάστε τους θησαυρούς που πετάτε κάθε φορά στα σκουπίδια όταν μαγειρεύετε στο Bovary.gr