Μπορεί οι διακοπές του Πάσχα να κρατούν λίγο, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να πατήσουμε pause στην καθημερινότητα - και τι καλύτερο από το να το κάνουμε με ένα καλό μυθιστόρημα;
Ανεξάρτητα αν φεύγετε για ένα παραθαλάσσιο τριήμερο ή για μια ανάσα στο βουνό, ένα λογοτεχνικό βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για το ταξίδι, τις ώρες χαλάρωσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τον καφέ στην πλατεία ενός γραφικού χωριού ή ακόμα και για την παραλία - ναι, ο καιρός για την πρώτη βουτιά δεν είναι μακριά!
Ένα καλό βιβλίο μάς ταξιδεύει, ανοίγει δρόμους σε άλλους κόσμους, ζωές και εποχές. Ψυχαγωγεί, συγκινεί, προβληματίζει και πολλές φορές μάς θυμίζει πτυχές του εαυτού μας που είχαμε ξεχάσει.
Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε 5 τίτλους που αξίζει να προσθέσετε στη βαλίτσα του Πάσχα!
Δείτε 5 βιβλία για τη βαλίτσα του Πάσχα, στο Bovary.gr.