O κουραμπιές είναι ο δυνατός αντίπαλος του μελομακάρονου και έχει φανατικούς οπαδούς.
Για να τους φτιάξετε σωστά, θα πρέπει να ακολουθήσετε 10 χρήσιμες συμβουλές της ταλαντούχας σεφ Ντίνας Νικολάου που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τους πιο επιτυχημένους και μυρωδάτους κουραμπιέδες που έχετε φάει ποτέ.
Οι κουραμπιέδες, παραδοσιακά, χρειάζονται καλό βούτυρο, αμύγδαλο και αλεύρι. Τι άλλο όμως πρέπει να προσέξουμε για να μας βγουν πετυχημένοι και λαχταριστοί; Η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει τα 10 ουσιαστικά βήματα για να έχετε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.
Διαβάστε τα 10 μυστικά για τέλειους κουραμπιέδες στο Βοvary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο