Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά.
Το 2020 ήταν μια χρονιά που σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού. Ετσι λοιπόν ήταν επόμενο να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον αλλά και τις διατροφικές μας συνήθειες.
Αν δεν αλλάξει ο τρόπος διατροφής των ανθρώπων στο μέλλον αλλά και οι διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων, ο κίνδυνος των πανδημιών θα συνεχίσει να ζει ανάμεσα μας. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Οπότε το αίτημα της νέας χρονιάς είναι η βιωσιμότητα και η διαφάνεια. Τα ρεβίθια, το αλεύρι από φρούτα, το γάλα από αρακά είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές του 2021...
Δείτε τα food trends του 2021 στο Bovary.gr