Το τζατζίκι είναι σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας, και σίγουρα όλοι είμαστε πλήρως εξοικειωμένοι με την γεύση και τα αρώματα της δημοφιλέστερης αλοιφής της χώρας.
Η συγκεκριμένη τροφή (ορεκτικό) είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χάρη στα υλικά που την απαρτίζουν. Προσφέρει καλά λιπαρά, ασβέστιο και φυτικές ίνες.
Η σημερινή συνταγή έχει μια αλλαγή, την προσθήκη του καρότου. Πολλοί το προσθέτουν στο τζατζίκι για μια έξτρα υφή και γεύση με τον συνδυασμό όλων των υλικών είναι εξαιρετικός.
Δείτε τη συνταγή με το τζατζίκι στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο