Τραγανοί κεφτέδες κουνουπιδιού -Μια διαφορετική συνταγή - iefimerida.gr

Τραγανοί κεφτέδες κουνουπιδιού -Μια διαφορετική συνταγή

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ιδιαίτερη συνταγή για κεφτέδες κουνουπιδιού.

Οι vegetarian κεφτέδες δεν είναι η πιο σύνηθης και δημοφιλής συνταγή στην ελληνική κουζίνα. Ωστόσο, είναι σίγουρα πιο υγιεινοί, με χαμηλότερα λιπαρά και αξίζει να τους δοκιμάσει κανείς.

Η παρακάτω συνταγή από την σελίδα foodjustmagic:

Υλικά

  • 1 κουνουπίδι
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 2 πατάτες βρασμενες
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 200γρ τυρί φέτα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ξερό δυόσμο
  • 1/2φλυτζ του καφέ ελαιόλαδο
  • 5 κ.σ αλεύρι

Εκτέλεση

  • Ξεχωρίζουμε το κουνουπίδι σε μπουκετακια, το πλενουμε και βραζουμε έως ότου μαλακώσει (al dente).Το στραγγίζουμε και με ένα πιρούνι το πατάμε ελαφρά, προσθέτουμε τις πατάτες πουρέ και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά και σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι. Μόλις κάψει χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και κουταλιά, κουταλιά τις τηγανίζουμε.
  • Σερβίρουμε με γιαούρτι ανακατεμένο με ξύσμα λεμονιού.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή κεφτέδες κουνουπίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ