Τα Κούλουμα και το σαρακοστιανό τραπέζι πέρασαν και επιστρέψαμε στη δουλειά μετά από ένα υπέροχο τριήμερο.
Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ήταν πλούσιο, όπως πάντα, με νηστίσιμα εκλεκτά εδέσματα. Λαγάνα, χαλβάς, ταραμοσαλάτα και θαλασσινά είχαν την τιμητική τους. Ωστόσο, πάντα μας περισσεύουν και δυστυχώς καταλήγουν στα σκουπίδια. Ειδικά η ταραμοσαλάτα, που είναι η πιο «άτυχη» της υπόθεσης.
Επειδή, όμως είναι κρίμα και σπατάλη να πετάμε το φαγητό μας, βρήκαμε έναν πανεύκολο τρόπο να αξιοποιήσουμε την ταραμοσαλάτα που μας περίσσεψε. Μπορούμε να φτιάξουμε ταραμοκεφτέδες, που τρώγονται όποτε θέλουμε, σαν μεζές ή σαν κύριο πιάτο. Η συνταγή για αφράτους, χρυσαφένιους ταραμοκεφτέδες είναι εύκολη και γρήγορη. Μια άλλη, εναλλακτική ιδέα είναι ένα απλό αλλά λαχταριστό σάντουιτς.