Μία ιδέα για το τι μπορεί κανείς να φτιάξει το Σαββατοκύριακο, είναι tacos.
Και η συνταγή που βρήκαμε, είναι σπιτική, γευστική, εύκολη και γρήγορη, άρα η τέλεια επιλογή.
Υλικά για τα tacos
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 3/4 φλιτζάνι νερό
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι και το αλάτι και στη συνέχεια, ανακατεύουμε το νερό με το λάδι.
Τα αναμειγνύουμε όλα μαζί και ζυμώνουμε δέκα με δώδεκα φορές, σε μία αλευρωμένη επιφάνεια, προσθέτοντας λίγο αλεύρι ή νερό αν χρειάζεται για να πετύχουμε μια λεία ζύμη.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά η ζύμη και τη χωρίζουμε σε 8 μερίδες. Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, τυλίγουμε κάθε μερίδα σε ρολό 7 ιντσών.
Έπειτα, σε ένα τηγάνι, μαγειρεύουμε τα tacos σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά, περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
Και σερβίρουμε με τη γέμιση της αρεσκείας μας και ίσως, λόγω καλοκαιριού, να ήταν καλή ιδέα να είναι κάτι δροσερό.