Οι αυθεντίες στην μαγειρική τέχνη, οι σεφ, μας δίνουν διαρκώς έμπνευση και πολύτιμες γνώσεις.
Τα μικρά μυστικά τους μπορούν να απογειώσουν τον τρόπο που μαγειρεύουμε. Η μαγειρική μπορεί να γίνει μια απολαυστική διαδικασία, αν δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες και επιλέγετε ποιοτικές πρώτες ύλες.
Αν η κουζίνα είναι ένα εργαστήρι, η διαδικασία της μαγειρικής δεν μπορεί παρά να έχει κανόνες, εργαλεία και τεχνικές.
Οι κορυφαίοι σεφ στέκονται στις λεπτομέρειες και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε κι εμείς.
Υπάρχουν κάποια εργαλεία και υλικά που οι σεφ αποφεύγουν να χρησιμοποιούν στις κουζίνες τους: γιατί με την χρήση τους σπαταλούν πολύτιμο χρόνο και μειώνουν την ένταση των αρωμάτων και των γεύσεων.
Αυτά τα 7 πράγματα δεν θα τα συναντήσετε εύκολα σε μαγειρικούς πάγκους εστιατορίων και δεν είναι ποτέ στις προτιμήσεις των σεφ.
Διαβάστε ποια είναι τα 7 πράγματα που απαγορεύουν οι σεφ στις κουζίνες τους στο Bovary.gr.