Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι το παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα στο οποίο δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί.
Γιατί να φτιάξει κανείς σιμιγδαλένιο χαλβα; Εκτός από το γεγονός ότι κάθε μπουκιά είναι γεμάτη γεύση, άρωμα κανέλας και λεμονιού, η συνταγή του είναι πανεύκολη, ιδίως αν ακολουθήσετε τη μέθοδο 1,2,3,4, την πιο γνωστή μέθοδο για το «ζύγισμα» των υλικών.
Η συνταγή που ανακαλύψαμε στο cookpad είναι εύκολη και για να ζυγίσετε τα υλικά σας θα χρειαστείτε μόνο μια κούπα. Στην ίδια κούπα θα μετρήσετε όλα τα υλικά και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσεις.
Δείτε τη συνταγή για τον σιμιγδαλένιο χαλβά, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο