Σε αυτόν που συνδύασε την πραλίνα με τα φουντούκια σε μια κουταλιά, χρωστάμε πολλά.
Η πραλίνα φουντουκιού πρωταγωνιστεί στα πρωινά μικρών και μεγάλων εδώ και πολλά χρόνια. Όταν απλώνεται στο ψωμί ή τις φρυγανιές, η θαλπωρή ξεχειλίζει από κάθε της μπουκιά. Αν έχετε στο ντουλάπι σας πραλίνα φουντουκιού του εμπορίου, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε την σπιτική εκδοχή από τα χέρια του MasterChef, Λάμπρου Βακιάρου.
Ο σεφ κατάφερε να περιορίσει τον χρόνο παρασκευής της στην συνταγή που μας προτείνει μέσα από το κανάλι του στο YouTube. Περιέχει μέλι και καθόλου ζάχαρη: έτσι μειώνονται οι θερμίδες και οι τύψεις. Δοκιμάστε το υγιεινό άλειμμα για το επόμενο πρωινό σας χωρίς ενοχές!
Διαβάστε τη συνταγή για σπιτική και υγιεινή πραλίνα φουντουκιού στο Bovary.gr