Η ομελέτα, ta scrambled eggs μοιάζει εκπληκτικά εύκολα να γίνει. Η συνταγή όμως, έχει και τα μυστικά της.
Για όσους έχουν τη διάθεση να πάνε τα scrambled eggs ένα επίπεδο παραπάνω, να φτιάξουν δηλαδή μια ομελέτα αφράτη και… μεταξένια χρειάζεται να γνωρίζουν τα μυστικά της συνταγής που την απογειώνουν.
Ποιο είναι το μυστικό της συνταγής για τα scrambled eggs; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε λίγο ανθρακούχο νερό την ώρα που χτυπάτε τα αυγά. Ούτε γάλα, ούτε τίποτα άλλο όπως συνήθιζαν να λένε.
Προσθέτουμε περίπου μια κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό ανά μερίδα, δηλαδή ανά δύο αυγά. Στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά μας κατά το συνηθισμένο τρόπο και ψήνουμε την ομελέτα μας σε καυτό τηγάνι. Αλάτι και πιπερι προσθέτουμε στο τέλος… Και η συνταγή μας για scrambled eggs αφρό είναι πανέτοιμη.