Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο -Το μυστικό για χρυσαφένιο και τραγανό τηγάνισμα - iefimerida.gr

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο -Το μυστικό για χρυσαφένιο και τραγανό τηγάνισμα

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά
Φωτογραφία: Shuttertock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μπακαλιάρος είναι εύκολος στην παρασκευή του και μπορείτε να τον ετοιμάσετε στο σπίτι ακολουθώντας μερικά βασικά μυστικά.

Για να πετύχετε μια τραγανή και αφράτη κρούστα, το κουρκούτι είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά. Πριν βουτήξετε τον μπακαλιάρο σε αυτό, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε δύο βασικά βήματα:

Πρώτα προσέξτε το στέγνωμα: Σκουπίστε καλά τον μπακαλιάρο με χαρτί κουζίνας ώστε να αφαιρεθεί η περιττή υγρασία. Στη συνέχεια πριν περάσετε τον μπακαλιάρο από το αλεύρι βουτήξετε τον στο κουρκούτι. Έτσι, το μείγμα θα κολλήσει σωστά πάνω στο ψάρι και δεν θα διαλυθεί κατά το τηγάνισμα.

Δείτε τη συνταγή για τραγανό μπακαλιάρο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μπακαλιάρος τηγάνισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ