Συνταγή για χυλοπίτες με κοκκινιστό μοσχάρι στο φούρνο -Το μυστικό γα να βγει το κρέας «λουκούμι» - iefimerida.gr

Συνταγή για χυλοπίτες με κοκκινιστό μοσχάρι στο φούρνο -Το μυστικό γα να βγει το κρέας «λουκούμι»

κρέας
Φωτογραφία: pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα ζεστό πιάτο χυλοπίτες με κοκκινιστό κρέας, ένα Κυριακάτικο μεσημεριανό.

Όπως και το γιουβέτσι, έτσι και η παραλλαγή του κοκκινιστού με χυλοπίτες στον φούρνο, έχει ονειρεμένη γεύση και ένα ανεπανάληπτο άρωμα , στα οποία δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί.

Στη συνταγή που έχουμε για σήμερα θα χρειαστείτε υλικά που κατά βάση έχουμε όλοι στην κουζίνα μας. Τα μπαχαρικά που θα απογειώσουν τη γεύση είναι η κανέλα, τα μπαχάρια και η δάφνη, ενώ το μυστικό για να βγει το κρέας «λουκούμι» είναι να μαγειρευτεί σε σιγανή προς μέτρια φωτιά για περίπου 1μιση με 2 ώρες.

Δείτε τη συνταγή για χυλοπίτες με κοκκινιστό μοσχάρι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μοσχάρι κοκκινιστό κρέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ