Το γιουβέτσι είναι ένα φαγητό ιδανικό για τα Κυριακάτικα τραπέζια αφού, όχι μόνο είναι νόστιμο, είναι συνυφασμένο με τις οικογενειακές μαζώξεις.
Με την υπέροχη σάλτσα του, το κρέας «λουκούμι» και το σπυρωτό κριθαράκι, το γιουβέτσι πρέπει να καταναλώνεται αμέσως από τον φούρνο, με φέτα ή τριμμένο τυρί από πάνω, αν θέλετε να απολαύσετε όλες τις υφές και τις γεύσεις του πριν αλλοιωθούν.
Δείτε τη συνταγή για το κριθαράκι, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο