Το μαρινάρισμα του κοτόπουλου όχι μόνο ενισχύει τη γεύση του, αλλά το κάνει και πιο τρυφερό και ζουμερό.
Όταν έχετε πιεσμένο πρόγραμμα, μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο ακόμα και για μόλις 15-20 λεπτά -και πάλι είναι αρκετό για να βελτιώσει την υφή και τη γεύση του. Αν έχετε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να το αφήσετε να μαριναριστεί για έως και 3 ώρες, αλλά όχι παραπάνω, γιατί η υφή του μπορεί να γίνει υπερβολικά μαλακή.
Και το καλύτερο; Υπάρχουν έτοιμες μαρινάδες στο σούπερ μάρκετ, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιείς για να απογειώσεις τη γεύση του κοτόπουλου!
Δείτε πώς να φτιάξετε το τέλειο κοτόπουλο στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο