Όποιος θέλει να φτιάξει μπριζόλες, τότε αυτή είναι η ιδανική συνταγή.
Σημειώνεται πως η μπριζόλα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μαγειρευτεί ομοιόμορφα.
Υλικά
- μπριζόλα (πάχος όχι πάνω από 2,5 εκατοστά)
- βούτυρο
- σκόρδο
- φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση
- Στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε την μπριζόλα ώστε να σχηματιστεί αυτή η εκπληκτική κρούστα γύρω-γύρω.
- Ζεσταίνουμε το τηγάνι πριν βάλουμε την μπριζόλα.
- Ρίχνουμε το βούτυρο, το θυμάρι και το σκόρδο. (Το βούτυρο θα ροδίσει όταν ρίξουμε το θυμάρι)
- Βάζουμε την μπριζόλα και την αποσύρουμε μόλις ρουφήξει όλους τους χυμούς.
- Η μπριζόλα είναι έτοιμη και σερβίρεται-ιδανικά- με πατάτες, ρύζι, ψητό μπρόκολο ή φρέσκια σαλάτα κηπουρού.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο