Η δημιουργία ενός πιάτου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει τέχνη, μαεστρία και προσοχή στα υλικά.
Σε πολλά από τα φαγητά που κάνουμε για τους αγαπημένους μας προσθέτουμε κύβους λαχανικών, για να δώσουν νοστιμιά και άρωμα. Οι έτοιμοι κύβοι αν και είναι η πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή, δεν είναι και η πιο υγιεινή.
Αντίθετα, ο σπιτικός ζωμός λαχανικών γίνεται από αγνά υλικά και μπορείτε να προσθέσετε όσο αλάτι θέλετε εσείς. Μπορείτε να τον αποθηκεύσετε σε βαζάκια μέσα στο ψυγείο και να τον χρησιμοποιείτε κάθε φορά που μαγειρεύετε. Η συνταγή του Γιάννη Λουκάκου είναι πολύ εύκολη και απλή και γίνεται στο άψε σβήσε.
Διαβάστε τη συνταγή για σπιτικό ζωμό λαχανικών στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο