Συνταγή για τηγανητά κολοκυθάκια -Το μυστικό για να βγουν «κριτσανιστά» - iefimerida.gr

Συνταγή για τηγανητά κολοκυθάκια -Το μυστικό για να βγουν «κριτσανιστά»

Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τηγανητά κολοκυθάκια είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους και γευστικούς μεζέδες.

Κι όμως, αυτήν την τραγανή υφή και το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα δεν είναι κρίμα να μην την απολαμβάνουμε και στο σπίτι μας; Πώς θα πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα στην κουζίνα του σπιτιού μας;

Υπάρχουν μερικά μυστικά για να βγουν τραγανά τα κολοκυθάκια. Μεταξύ άλλων μπορεί να έχετε ακούσει την τεχνική με το κουρκούτι ή το πολύ απλό, πριν τα αλευρώσουμε να τα ραντίσουμε με νερό.

Δείτε πώς θα κάνετε τα κολοκυθάκια κριτσανιστά, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή κολοκυθάκια τηγανιτό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ