Η δημιουργία και το ψήσιμο γλυκών έχει γίνει η αγαπημένη μας ασχολία στην καραντίνα.
Έτσι και απασχολούμαστε με κάτι δημιουργικό όπως η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική και απολαμβάνουμε το λαχταριστό αποτέλεσμα. Όταν, δε, είναι από τα χεράκια μας, το χαιρόμαστε πιο πολύ. Τα γλυκά έχουν την τιμητική τους. Αν θες να δοκιμάσεις, όμως, κάτι διαφορετικό από το banana bread, έχουμε την τέλεια συνταγή.
Η Flan parisien ή patissier ή Παριζιάνικη φλαν είναι μια γλυκιά τάρτα κρέμας που φτιάχνουν στη Γαλλία εδώ και δεκαετίες. Μοιάζει με το απλό cheesecake αλλά και τη κρεμ μπρουλέ. Έχει πλούσια, κρεμώδη γεύση όπως όλα τα γαλλικά γλυκά και είναι σούπερ γευστική.
Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο